create free websitePRODUCTEN

Alles voor het haar...

DEZE PRODUCTEN MAKEN UW BEHANDELING EEN WAAR FEESTJE

    OMDAT EEN BEZOEK AAN DE HAARSTUDIO VEEL MEER IS DAN ALLEEN EEN NIEUWE LOOK

ARTEGO - GOOD SOCIETY

Deze nieuwe lijn haarverzorging bestaat uit zeldzame en kostbare crèmes omhuld in stijlvolle verpakkingen. Met de 7 schoonheidscodes introduceert Artego 7 oplossingen voor mooi en gezond haar.

EEN WARE HAARSENSATIE

Of u de voorkeur geeft aan dagelijkse hydratatie, smoothening of meer volume, voor elke type haar en levensstijl is een bijpassend product. Make Good Society your lifestyle.

Mobirise

ARTEGO - TOUCH

De Touch productenlijn is uitsluitend bedoeld voor het verzorgen van het haar en het creeren van de meest prachtige kapsels. Wat deze producten extra bijzonder maakt is dat ze geheel parabenen vrij zijn. 

NEEM ME MEE

Dezelfde haarsensatie blijven ervaren? Dat kan met de luxe productverpakkingen voor thuis. Vraag naar de juiste producten, passende bij uw haartype. Ik informeer u graag verder over de mogelijkheden.

TREAT YOURSELF...

Mobirise

HOOFDMASSAGE

Neem even de tijd om tot rust te komen en uzelf te verwennen met een rustgevende hoofdmassage. Deze behandeling helpt bij de doorbloeding en geeft ontspanning. Na de reiniging van het haar en de massage volgt, om de behandeling compleet te maken, een masker waarbij uw hoofd met een warme doek wordt afgedekt. Laat uw zintuigen prikkelen door de geurenexplosie en voel uzelf weer helemaal als herboren na afloop.

Mobirise

MASKER OF CONDITIONER

Is uw haar futloos en onhandelbaar en kan deze wel een boost gebruiken? Middels een kleine verwen kuur, voor zowel uw hoofdhuid als haar, komt uw haar meteen weer tot leven. Door de voedende en beschermende werking van het masker of conditioner, ziet het haar er na afloop niet alleen gezonder uit, maar voelt deze ook veel krachtiger aan. Mooi, soepel vallend, glanzend haar. Merk direct het verschil.

Mobirise

LED THERAPIE

Wist u dat rood licht de haargroei stimuleert? En daarnaast de conditie van het haar verbeterd? Wanneer u krachtiger haar wenst, maar ook bij tekenen van haaruitval of kale plekken, kan deze behandeling een uitkomst bieden. Doordat de led energie doordringt tot in de hoofdhuid, herstellen de haarcellen zich en worden de slapende haarzakjes geactiveerd. Met deze pijnloze led therapie, bent u een stap dichter bij een mooie haarbos. 

© Haarzin 2017 - All Rights Reserved