best website creation softwareHAARZIN

Waar eigenzinnigheid niet standaard is, maar wel het verschil maakt
 

  • PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT –  waar eerlijk advies, uw wensen en persoonlijke aandacht voorop staan.
  • ONTSPANNEN EN OPEN SFEER –  voel je thuis in een ontspannen omgeving. 
  • ZORG VOOR HAAR EN MILIEU –  zoveel mogelijk gebruik van parabenen en sulfaat vrije, milieuvriendelijk geproduceerde producten. 

HAARZIN BEHIND THE BRAND

Graag stel ik mezelf voor als een sprankelende persoonlijkheid met een passie voor het haar. Als topstylist ben ik altijd op de hoogte van de laatste trends en zoek ik graag de grenzen op. Elke persoon is uniek en in mijn beleving hoort daarbij een kapsel dat het beste uit die persoon naar boven haalt. Of het nu gaat om een compleet nieuwe look of alleen de puntjes, ik bied elk type haar de professionaliteit en veelzijdigheid die het verdient.

“Mooi haar is gezond haar”. Om die reden vind ik de kwaliteit van de producten waarmee ik werk zo belangrijk. Daarom heb ik bewust gekozen voor de exclusieve haarlijn van Artego. Milieuvriendelijk en aandacht voor het haar. Voor maximale verzorging en resultaat.

HAARZIN DE STUDIO

HaarZin is een ambitieus salonconcept, in het centrum van Zeist, wat haar grenzen constant verlegd. Mooi haar in een inspirerende, bruisende omgeving. Een plek waar mensen graag samenkomen. 

Het doel is om u elke keer weer een verrassende ervaring te laten beleven zodat u ik u opnieuw mag verwelkomen in de haarstudio.

Er gebeurt meer dan alleen knippen en stylen.

Dus…lang, kort, stijl, krullend of gewoon onhandelbaar haar??...Kom langs of informeer naar de mogelijkheden. 


"Aandacht is begrijpen! Bekijk hier een kleine presentatie van mijn eerdere creaties" 

Mobirise

Self-made

De perfecte look thuis creeren?...Met de juiste producten en tips, laat ik u na het knippen graag zien hoe u het haar gemakkelijk in model kunt brengen. Zodat u er vanaf nu elke zo uit kunt zien alsof u net van de kapper komt.

Föhn, krul of stijltang...Het heeft slechts een beetje creativiteit nodig en een goede finish. Zo en nu niks meer aan doen!

© Haarzin 2017 - All Rights Reserved